ლუდი ყველის ერთ-ერთი საუკეთესო მეწყვილეა

“ლუდი ძალიან უხდება საკვებს, მასში არსებული სხვადასხვა არომატების კომპლექსურობის, მისი გამაგრილებელი თვისებების და საკვების სხვადასხვა გემოსთან ურთიერთქმედების გამო,” – მიაჩნია, გაერთიანებული სამეფო სურსათი და ლუდის საკონსულტაციო ცენტრის ლუდის მთავარ მიმტანს მარკ სტრუბანდტის.

საკვებისა და ლუდის დაწყვილება იმის გათვალისიწნებით ხდება, თუ რამდენად შეეხამება ამა თუ იმ საკვების გემო ლუდის არომატს. არსებობს ექსპერტთა რეკომენდაციები აღნიშნულთან დაკავშირებით. კერძოდ, ღვინო და ყველი საყოველთაოდ აღიარებული წყვილია, მაგრამ ზოგიერთმა ადამიანმა შეიძლება არ იცოდეს, რომ ლუდი ყველის ერთ-ერთი საუკეთესო მეწყვილეა.

“ღვინო შეიძლება ფარავდეს ყველის ზოგიერთ გემოს, მაშინ როცა ლუდის კარბონიზაცია ქმნის მსუბუქ სიმჟავეს და ყველში არსებულ ცხომს გამოყოფს განსაკუთრებული გემოს სახით,” – ამბობს ლუდის მიმტანი მეტ სიმპსონი.

“რასაც არ უნდა მიირთმევდეთ უშუალოდ ყველ, პიცას, სენდვიჩს თუ თხის ყველის სალათს ნებისმიერი ლუდი საუკეთესოა ყველათან ერთად!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s